Welkom op de HKS Lazar website,
fabrikant van state of the art verwarmingstoestellen.

U bent:: Over ons

Over ons

HKS Lazar is een familiebedrijf dat is uitgegroeid tot één van de leidende fabrikanten voor verwarmingssystemen in Polen. De oorsprong van het bedrijf gaat terug tot in 1937. Vandaag heeft het bedrijf meer als 400 verdelers over heel Polen. HKS Lazar exporteert ook naar de rest van Europe.

Het aantal producten dat HKS Lazar aanbiedt groeit gestaag. Het omvat nu vaste brandstof ketel (pellets, hout, kolen) en inbouwhaarden. In het gamma zitten natuurlijk ook alle nodige accessoires en hulpstukken voor de installatie van de ketels en haarden.

Er wordt geen moeite gespaard om onze producten technisch en kwalitatief op het hoogste niveau te brengen. HKS Lazar is altijd een leidend bedrijf geweest wanneer het aankwam op het implementeren van de laatste nieuwe technologieën: keramische branders, vermiculite in inbouwhaarden, lambdasonde in pelletketels of modulaire opbouw van inbouwhaarden.

Ons productieproces is uitgerust met de modernste machienes: lasersnijmachines, CNC's en lasrobots. Onze in-huis verfspuitkabine staat garant voor hoge kwaliteit.

Door ons hele productieproces loopt een continue zorg voor het milieu. HKS Lazar voldoet aan de strengste milieu eisen.

Kennis, verantwoordelijkheid en integriteit in relatie met onze partners worden door alle werknemers van HKS Lazar gedragen. Deze waarden vormen de grondvesten waarop de naam van HKS Lazar als fabrikant van verwarmingssystemen verder wordt uitgebouwd.

Nieuws

Over ons

HKS Lazar is een familiebedrijf dat is uitgegroeid tot één van de leidende...

Welkom op de HKS Lazar website

HKS Lazar - fabrikant van state of the art verwarmingstoestellen.
Copyright HKS Lazar 2004-2019